Tietoa meistä

Yrityksemme on perustettu maaliskuussa 2017. Yrityksemme hisrotia on lyhyt, mutta toteutamme palvelua vankalla kokemuksella. 

Meillä on henkilökohtaisesti molemmalla perustajajäsenellä on yrittäjyydestä kokemusta toistakymmentä vuotta. Meitä yrittäjiä on kaksi: Antti Peltosaari ja Tapani Kela. Haluamme hieman avata taustaamme. 

Antti Peltosaari. Antti on aloittanut uransa auton asentajana kaikilla merkeillä. Tämän lisäksi Antti on työskennellyt pitkään rakennusalalla kirvesmiehenä.  2007 vuodesta lähtien Antti on toiminut rakennusalan yrittäjänä.

Tapani Kela. Tapani on maalaistalosta lähtöisin. Hän on urallaan tehnyt timpurin, kirvesmiehen ja maanrakennusalan tehtäviä. Tapani on perustanut metallialan yrityksen 2000 luvun alusta lähtien.

Yhteinen yrittäminen alkoi tarpeesta laadukkaille tuotteille sekä helppoon saatavuuteen ja luotettavaan toimintaan. Tämän seurauksena perustettiin Easypat Oy

Tulevaisuus

Tavoitteemme ja tahtotilamme on kasvattaa Easypat vahvaksi pirkanmaalaiseksi palvelutaloksi, joiden palveluita asiakkaat arvostavat. Me palvelemme jälleenmyyjiä, yrityksiä ja yksityisasiakkaita!

Meiden tarjonnassa on tuotteita, mitä me tuomme maahan ja tuotteita, missä me toimimme jälleenmyyjinä. Valmistamme tai valmistutamme myös itse tiettyjä valikoituja tuotteita. Kannattaa siis ottaa meihin yhteyttä, mikäli jokin tuote kiinnostaa. Määrät ja vuosikulutukset vaikuttavat sopimukseen!

Yrityksesi voi saada parempaa tuottoa meidän avulla, koska toiminta on suoraa niin strategialtaan kuin arvoiltaan. Meidän yritys tuo  ja toimittaa tuotteet sekä ottaa vaihdossa vanhat.

Takaamme että ymmärrämme tarpeenne ja palvelemme teitä saamaan parempaa tuottoa laadukkailla ja toimintvarmalla toiminnalla.

Sinä voit tehdä päätöksen lähdetkö kasvattamaan tuottoasi?

Ota yhteyttä. Olemme palvelulle alttiita!

 

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.