Pienkonehuoltoa - ammattitaidolla ja kokemuksella

Easy Pat toteuttaa pienkonehuoltoa pitkällä kokemuksella ja joustavasti. Palveluumme kuuluu pienkoneiden vian etsinnät, korjaukset, vuosihuollot, kuntoarviot sekä varaosien hankinnat huoltojen yhteydessä. Annamme aina selkeän arvion työn kestosta ja hinnasta. Tahtotilamme on pitää laitteet toimintakykyisinä pitkään ja kustannustehokkaasti.

Palveluihimme kuuluu hyvin erilaisten laitteiden, kuten maantiivistäjien, tamppareiden, ruohonleikkureiden, moottorisahojen, mönkijöiden, mopojen, lumilinkojen ja monien muidenkin pienkoneiden huollot. Toteutamme huollot niin vanhoille kuin myös uusille pienkoneille. Toteutamme myös hitsausta tarvittaessa. Ammattitaitomme perustuu useiden kymmenien vuosien kokemukseen koneiden asennuksesta ja huollosta. Lue lisää osaamisestamme.

Olemme Mikasan maantiivistäjien ja tamppareiden valtuuttama huolto- ja takuukorjaamo. Huollamme kaikkia merkkejä ja malleja. Varaosia huollon yhteydessä saamme ainakin seuraaviin merkkeihin: Klippo, Stihl, Husqvarna, Stiga, Honda, Efco, Jonsered, Kubota, MCCulloch, MTD, Monark, Murray, Partner, Pro Forest, Rally, Solifer, Toro, Viking, Yamaha, Yanmar, Yard -Machines, Kohler, Brigs & Stratton, Intec, OVH, Vanguard, MAX, Series, Kawasaki, Kipor (Kama), ProForest ja Robin (Subaru).
Toimialueemme on Pirkanmaalla ja huoltamomme sijaitsee Kangasalla. Palvelemme kuluttaja- sekä yritysasiakkaita.

Ota yhteyttä ja kerro meille miten voimme auttaa.

Easy_pat_pienkonehuolto