Asennuspalvelut - monipuolisuutta ja kokemusta

 

Easy Pat Oy:n ehdotonta ammattitaitoa on erilaiset asennus- ja hitsauspalvelut rakennus- ja metallialalle. Toteutamme alihankintana tai suoraan asiakkaalle hyvin monipuolisia asennus- ja rakennuspalveluita. Näitä palveluita ovat esimerkiksi:

  • Hitsauspalvelut (pääasiassa rosteri ja musta rauta)
  • Kirvesmiehen palvelut ja muitakin rakennustöitä
  • Mekaaninen asennus
  • Asennuspalvelut (kaiteet, rautarakenteet, huollot, remontit, yms.)

Asennuspalveluita tehostaaksemme, Easy Patilta löytyy myös pieni paja, jossa toteutamme kevyttä metallin työstöä ja metallitöitä. Kappaleet ovat alle 1500 kg. Laitekantaamme kuuluu mm. muotorautamankeli, pieni kanttikone, monipuoliset mig-, tig- ja puikkohitsauslaitteet ja muita varusteita. Työstämme pääasiassa mustaa rautaa ja rosteria sekä muitakin metallilaatuja. Pajamme sijaitsee Kangasalla.

Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä sekä yksityisasiakkaita. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, mutta liikumme tarvittaessa koko Suomen alueella. Palvelumme lähtee aina liikenteeseen kohteen tai projektin kartoituksella. Annamme aina selkeän tarjouksen palveluistamme. Yksityisasiakkailla on mahdollisuus saada kotitalousvähennys tehdystä asennustyöstä. Lue lisää kotitalousvähennyksistä. Lue lisää Easy Pat Oy:n kokemuksesta.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Easy_pat_asennuspalvelut